Vandreudstillingen: "Som Jeg Ser Det"

”Som jeg ser det” har påbegyndt sin vandring...

Konkurrence, FIF

Onsdag d. 2. marts kom vandreudstillingen – ”Som jeg ser det” – til Silkeborg Kommune.

Med vandreudstillingen "Som jeg ser det" ønsker vi at sætte fokus på unges oplevelser og erfaringer med ensomhed og fællesskaber i hverdagslivet.

Udstillingen er blevet til på baggrund af 21 unges vidnesbyrd, hvor de deler personlige erfaringer om ensomhed og fællesskab - udstillingen består af selvportrætter og af lydcitater fra de unges logbøger. Som en del af udstillingen er det muligt at dele billeder fra egne fællesskaber og vinde lokalt sponsorerede billetter til diverse kulturarrangementer. Ligesom der er pjecer om gode tilbud til fællesskaber samt trykmateriale om muligheden for at få hjælp fra Fælleskabsguiden.

Udstillingen startede sin rejse på Silkeborg Gymnasium, hvor den boede i 14 dage inden, at den fortsatte sin rejse rundt til bl.a. Familie- og Ungekontakten, Silkeborg Bibliotek, Silkeborg Kommune, FGU, Psykiatriens Hus og Silkeborg Højskole m.fl.

Rejseplan

Vores gode partner AAB Silkeborg har muliggjort, at udstillingen kan rejse rundt ved at stille transport til rådighed. En stor hjælp, som gør, at vi kan få udstillingens vigtige budskab ud til langt flere mennesker, end det ellers havde været muligt.

Til ferniseringen på Silkeborg Gymnasium kom tre af de unge fra Flere i Fællesskabers Ungetænketank. Bl.a. Emmeli, som holdt en smuk tale i forbindelse med åbningen og fortalte om egne erfaringer med ensomhed:

”… så skal vi huske, at ensomhed har mange ansigter. Den populære pige eller dreng i klassen kan også i det skjulte bære rundt på en tung følelse af ensomhed og en oplevelse af ikke at blive set som den, vedkommende dybest set er”
- Emmeli

Som en del af udstillingen udlodder Flere i Fællesskaber i samarbejde med kulturlivet i Silkeborg nogle gode præmier i form af biografbilletter til Silkeborg Biograf, Teaterbilletter til Silkeborg Teater samt gavekort til Café K.

Du kan deltage i lodtrækningen om de flotte præmier ved at fotografere eget fællesskab, lægge billedet på Instagram og #flereifaellesskaber

Vi håber at få mange gode billeder af mange forskellige fællesskaber.

I kan læse og se lidt mere om udstillingen her:

Silkeborg Kommunes FB-opslag

MJA - betalingmedie