Silkeborg IF Fodbold

Silkeborg IF er en traditionsrig fodboldklub, der har eksisteret siden 1917. Til dagligt spiller Silkeborg IF i landets bedste række 3F Superligaen og har hjemmebane på JYSK park.

SIF logo

 

Fodbold rimer på fællesskab og oplevelser. Vi vil med partnerskabet arbejde på at facilitere og understøtte arrangementer, der har til formål at afhjælpe og forebygge ensomhed for unge og ældre i Silkeborg Kommune.
Fodbold rimer på fællesskaber - både på og udenfor banen. Sideløbende med at fodbolden bliver spillet inde på banen, dannes fællesskaber, tilhørsforhold og sammenhold udenfor banen.

Fodbold er for alle og det samme er fællesskaber, hvorfor Silkeborg IF igennem FIF vil arbejde på at facilitere og understøtte arrangementer, der har til formål at afhjælpe og forebygge ensomhed for unge og ældre i Silkeborg Kommune.

SIF vil benytte platforme til at udbrede budskaber og viden samt inspirere andre med succeshistorier. Derudover stiller organisationen viden til rådighed for øvrige partnere, deltagere i arbejdsprocesser og er ambassadører for partnerskabets vision og mål.