March Mod Ensomhed - Hvordan kan du støtte det gode formål?

March mod Ensomhed '21 kommer til vores smukke kommune d. 15. september, hvor Patrick skal gå fra Silkeborg til Galten 👣

Konceptet for March mod Ensomhed er, at Patrick kun må gå, hvis han har følgeskab - ellers skal han stå stille 🚷. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Patrick profilbillede

 

Vil du hjælpe Patrick godt på vej? Så skal du snøre skoene og gøre ham følgeskab på noget af ruten 👟💪🏽 Det er gratis at deltage, og I bestemmer selv, hvor og hvor langt I vil gå med.

Tilmeld dig på FB-begivenhed om Marchen og tjek her, hvor du kan møde Patrick på ruten. I Silkeborg Kommune går vi forrest i kampen mod ensomhed - Derfor skal vi selvfølgelig også være den del af Patricks rute med mest følgeskab 💪🏽 Det er gratis at deltage, og alle er velkomne på ruten.

Aftenen forinden kan du møde Patrick til en fællesspisning, hvor overskuddet går til Ventilen Danmark - en nonprofitorganisation, som forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge. Se mere her: FB-siden om fællesspisningen 🍴

Prisen er 50kr for en billet til fællesspisningen. Billetter til fællesspisningen købes via Mobilepay 55 64 20 (skriv navn ved overførelse) eller i Rosengårdscentret, Tulipanvej 2.

Del meget gerne med begge begivenheder med dit netværk.  

Plakat i JPEG